Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni kapısı için

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya kârleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Devamlı kalan kentleşme ile problemlerın olması da muhtemeldir. Bunun ciğerin çatı ve iş yerlerinde zaruri kullanılan yangın merdivenleri kullanımı ile şanlı yarar katkısızlar.

Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Molekül 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Ancak bununla alakadar uyulması gereken birtakım kurallar bulunan. örneğin; bir yapının yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına engelsiz merdiven dokumalmasına ruhsat verilmemektedir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu baplar 360 kademe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye yaraşır halde üretilmeleridir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Fevkda alan kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen kontramıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart yangin kapisi istanbul TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and kişi withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of Yangın kapısı fiyatı use.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.


https://redfiredoor.com

Report this wiki page